LA NAȚIONALĂ – Trei jucătoare de la Minaur Baia Mare, convocate la națională pentru meciurile din preliminariile Campionatului European 2022

0
369
Cristina Laslo, Oana Borș, Anca Polocoșer

PRELIMINARII C.E. 2022. Începând din 2 octombrie 2021, naţionala feminină de handbal a României se reunește la Mioveni, inițial pentru o pregătire centralizată, iar apoi pentru susținerea primelor două meciuri din preliminariile Campionatului European 2022, care se vor desfășura în 6 și 10 octombrie.

 

În lotul de 20 de jucătoare convocat pentru aceste prime două meciuri pentru calificarea la Campionatul European de handbal feminin, antrenorul Adrian Vasile a convocat 3 jucătoare de la Minaur Baia Mare: Anca Polocoşer (inter stânga), Cristina Laslo (centru), Oana Borș (extremă dreapta).

 

În 6 octombrie, de la ora 18.30, la Mioveni, România întâlnește în primul meci pentru calificarea la Euro 2022 Insulele Feroe, iar în 10 octombrie, de la ora 19.10 (ora României), la Viena, se desfășoară meciul Austria – România.

 

Ultima performanță notabilă a echipei feminine a României la un campionat european a avut loc în 2010, la ediția desfășurată în Danemarca și Norvegia, când echipa noastră a cucerit medaliile de bronz. La ediția precedentă a Campionatului European (din 2020, desfășurat în Danemarca), România s-a clasat pe locul 12 (cea mai slabă clasare din istorie la această competiție).

 

* Foto: @ Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here