OFICIAL – Selgros Baia Mare se deschide vineri, 29 noiembrie 2019: bonus, cui i-a fost încredințată conducerea magazinului

2
4514

INAUGURARE. Gata, s-a rezolvat, e oficial, Selgros Cash&Carry Baia Mare se inaugurează, așa cum v-a anunțat 2mnews la sfârșit de octombrie (detalii AICI), la finalul acestei lunii, respectiv vineri, 29 noiembrie.

 

Cine este managerul Selgros Baia Mare

 

Conducerea magazinului Selgros Baia Mare i-a fost încredințată unui băimărean, respectiv lui Cosmin Voicu (foto stânga, director de magazin), absolvent de Drept (în 2001) a universității din Baia Mare. Pentru managerul Selgros Cah&Carry Baia Mare este, practic, o reîntoarcere acasă, el fiind “transferat” de la conducerea Auchan din Pitești, supermarket pe care l-a condus timp de aproape 6 ani (din decembrie 2013) – înainte de a conduce Auchan Pitești, a fost șef de departament la Real, în București.

 

Detalii despre Selgros Baia Mare

 

Noul magazin Selgros din Baia Mare a fost edificat pe Bulevardul București, peste drum de retail park Baia Mare Value Centre, pe un fragment din fostul teren de 10 hectare care a aparținut până în urmă cu 12 ani societății de textile Maratex.

 

Investiția, estimată la 20 de milioane de euro (prețul pentru un magazin standard al Selgros, în sumă fiind cuprins atât prețul terenului, cât și construcția efectivă a magazinului, amenajarea parcării etc.), a demarat în vara acestui an (autorizația de construire a fost emisă la finalul anului trecut). Magazinul este primul pe care Selgros Cash & Carry, retailer deținut de holdingul elvețian TransGourmet, îl deschide în acest an și al 23-lea pe care-l deține în rețeaua din România.

 

Selgros Baia Mare se întinde pe un teren în suprafață de 32.200 mp – centrul comercial propriu-zis are suprafața de 9.787 mp și o parcare de peste 2.500 mp. De asemenea, pe 10% din suprafață au fost amenajate spații verzi. Accesul se face din Bulevardul București.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here