INAUGURARE – Află când se deschide noul hypermarket Selgros din Baia Mare

0
4897

RETAIL. Noul hypermarket Selgros din Baia Mare, edificat pe Bulevardul București, peste drum de retail park Baia Mare Value Centre, pe un fragment din fostul teren de 10 hectare care a aparținut până în urmă cu 12 ani societății de textile Maratex, va fi inaugurat la sfârșitul lunii noiembrie 2019. Informația a fost confirmată de Robert Hellwagner, CEO Selgros („Deschidem un magazin nou în Baia Mare, la finalul lunii noiembrie.”).

 

Investiția, estimată la 20 de milioane de euro (prețul pentru un magazin standard al Selgros, în sumă fiind cuprins atât prețul terenului, cât și construcția efectivă a magazinului, amenajarea parcării etc.), a demarat în vara acestui an (autorizația de construire a fost emisă la finalul anului trecut). Magazinul este primul pe care Selgros Cash & Carry, retailer deținut de holdingul elvețian TransGourmet, îl deschide în acest an și al 23-lea pe care-l deține în rețeaua din România.

 

Selgros Baia Mare se va întinde pe un teren în suprafață de 32.200 mp – centrul comercial propriu-zis va avea suprafața de 9.787 mp și o parcare de peste 2.500 mp. De asemenea, pe 10% din suprafață vor fi amenajate spații verzi. Accesul se va face din Bulevardul București.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here