OFICIAL – Candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș: Gabriel Ștețco

2
1973
Gabriel Ștețco

DECIZIE PNL MARAMUREȘ. Administratorul public al județului Maramureș, Gabriel Bogdan Ștețco, a fost desemnat candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș, deținută acum de președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan, care a ales să candideze în 9 iunie 2024 pentru funcția de primar al municipiului Baia Mare, după cum v-a anunțat 2mnews în cursul acestei dimineți (detalii AICI).

 

Gabriel Ștețco este președintele PNL Borșa și președintele TNL Maramureș (din 2017), originar din Borșa, dublu licențiat în Sociologie și Asistență Socială și Teologie Ortodoxă în cadrul Universității Babeș Bolyai, fost consilier local și Borșa și fost consilier județean (în acest mandat, în perioada 2020-2023). Din august 2023, Ștețco a fost numit de Bogdan în funcția de administrator public al județului Maramureș.

 

La prezentarea celor două candidaturi, președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan a spus: „A venit momentul să pun Baia Mare pe primul loc! Candidez la alegerile locale din 9 iunie pentru funcția de primar al municipiului Baia Mare. Sunt onorat de încrederea colegilor mei din PNL care au decis în unanimitate să îmi încredințeze această misiune. Las județul pe mâini bune! Îl susținem pe Gabriel Ștețco, care va fi primul președinte al Consiliului Județean din Maramureșul istoric”.

 

Până acum și-au mai anunțat candidaturile la funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș (confirmate pentru 2mnews): Gabriel Valer Zetea (PSD), Dan Ivan (alianța USR & PMP), Darius Pop (AUR), Pintér Zsolt Istvan (UDMR). Însă vor mai fi candidați, fără îndoială.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

  1. Personaje a la Caragiale acești derbedei politici. Nu merita nici flegma noastră darmite votul. În timp ce alte județe au parcuri industriale și realizări în toate domeniile Maramureșului este în coada oricăror clasamente. Poate la numărul pungilor de sărăcie avem l9c fruntaș

  2. Vai mama lor ce a ajuns si PNL-ul in Baia Mare si in Maramures. si-au ales bine candidatii si drumul. Direct spre prapastie iar odata ajunsi acolo jos vor face implozie precum a facut PNTCD-ul acum 15 ani. Cu cat mai repede cu atat mai BINE. DACA si acest copilas infantil din punct de vedere politic ne ia de prosti inseamna ca suntem muci. Dupa ce ne-a fraierit in stil cerechesian cu banii lui de investitii acum triumfator fuge ca un las de la Consiliul Judetean la Primarie. Inainte cu tupeu. Acum cand vine scadenta la investitia ZERO de la Farcasa, cand vor cadea capete si judetul va trebui sa restituie banii europeni, Ionel fuge de consecinte in mod mizerabil. Oare toti PNL-isti s-au infectat cu „orbu gainii” ??? Nu pot vedea fara ochelari cu dioptrii ca le pleaca un ZERO si il prezidente il numeste candidat in locu lui pe prietenu lui intim Stetco, un alt si mai ZERO decat primul ??? PENIBIL cum vrea sa-i fraiereasca pe alegatorii baimareni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here