CONCURS – TNL Baia Mare dă startul unui concurs de proiecte pentru tinerii care vor să se implice în dezvoltarea municipiului Baia Mare

0
494

IMPLICARE. Dacă ești tânăr cu vârsta cuprinsă între 16 și 35 de ani, vrei să te implici în dezvoltarea orașului Baia Mare și ai o idee care ai vrea să fie pusă în practică, atunci avem o oportunitate pentru tine: TNL Baia Mare dă startul unui concurs de proiecte!

 

La finalul acestui concurs, ideea câștigătoare va lua forma unei Hotărâri de Consiliul Local și va fi susținută, în vederea implementării ei, de către președintele TNL Baia Mare, Ovidiu Crăciun – consilier local al Municipiului Baia Mare.

 

În plus, inițiatorii primelor trei idei, cu cel mai mare punctaj, vor avea oportunitatea de a vizita Palatul Parlamentului din București. Toate costurile vor fi asigurate de către organizatori.

 

Ce trebuie să faci?

 

Accesează link-ul https://forms.gle/icj3BVsDPUdetWUE6 și completează informațiile solicitate până la data de 20.01.2023, ora 23.59.

 

Cea mai bună idee va fi selectată în baza regulamentului acestui concurs, care este disponibil în descrierea formularului de înscriere menționat anterior.

 

Așteptăm ideile voastre în număr cât mai mare!

Implicarea face diferența!

 

Departamentul Comunicare PNL MaramureșATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here