ÎNCEPUT POZITIV DE PLAY-OFF – După un meci foarte bun tactic, sighetenii se întorc cu un punct de la Zalău, din fieful viitoarei câștigătoare a seriei

0
470

FOTBAL, LIGA III – PLAY-OFF. Vineri, 29 martie 2024, pe Stadionul Municipal din Zalău, în etapa 1 a play-off-ului Ligii a III-a, Seria 10-a, SCM Zalău a încheiat la egalitate, 0-0, partida cu CSM Sighetu Marmației. Meciul, arbitrat de o brigadă condusă la centru de Constantin Adrian Diaconu din București, a opus echipele clasate pe locul 1 în play-off (Zalău) și 4 (Sighetu Marmației).

 

Echipa antrenată de Cristian Lupuț (SCM Zalău) a pornit din postura de favorită, în meciurile din sezonul regulat câștigând atât la Sighetu Marmației (cu 2-0), cât și la Zalău (cu 2-1). În plus, formația sălăjeană este de departe principala favorită să acceadă la barajul de promovare în Liga a II-a, pornind în play-off cu 41 de puncte, cu 8 mai multe decât echipa de pe locul 2, CSM Olimpia Satu Mare (sighetenii au intrat cu 24 de puncte) – în play-off fiecare echipă joacă 9 meciuri, întâlnindu-și adversarele de 3 ori.

 

Un joc bun prestat de sighetenii antrenați de fostul antrenor al SCM Zalău, George Zima, care au jucat aproape perfect în apărare (foarte bună strategia tactică, în condițiile diferenței de valoare dintre cele două loturi), deși nu pot fi „acuzați” nici de o experiență deosebită, media de vârstă a lotului oaspeților fiind de sub 20 de ani!, nici de omogenitate (doar cinci jucători au făcut parte din lotul sezonului trecut).

 

Chiar așa, sighetenii au reușit să încheie primul meci al play-off-ului cu un rezultat de egalitate, un punct nescontat obținut în fieful liderului, zălăuanii rămânând însă în continuare marii favoriți la calificarea pentru barajul de promovare. Celălalt meci al etapei, CSM Olimpia Satu Mare – ACSC Crişul Sântandrei se dispută sâmbătă.

 

• SCM Zalău – CSM Sighetu Marmației: 0-0.

 

În urma acestui egal, CSM Sighetu Marmației rămâne pe locul 4, cu 28 de puncte (celălalt meci al etapei 1 din play-off se dispută sâmbătă). În etapa următoare, sighetenii joacă în 6 aprilie, pe teren propriu, cu ACSC Crişul Sântandrei.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here