CRONICĂ DE MECI – În ultimul meci al anului pentru Fotbal Comuna Recea, maramureșenii câștigă un punct în deplasarea de la Turnu Măgurele

0
395

FOTBAL – LIGA A II-A. Reprezentanta Maramureșului în Liga a II-a, Fotbal Comuna Recea, a terminat la egalitate, 1-1 (0-0), meciul cu Turris Oltul, desfășurat în deplsare, la Turnu Măgurele, și contând pentru etapa a 15-a. Acesta a fost ultimul meci oficial din anul 2020 pentru echipa maramureșeană.

 

Antrenorul maramureșenilor, Nae Constantin, i-a folosit în această partidă pe Răilean – Lihet, Oiță, Urs, Ispas, Micaș, Akhmatov, Luboya (min. 86 Bakmaz), Rus (cpt. – min. 80 Chinde), Văsălie (min. 92 Jucan), Coman.

 

Meciul, dominat meteorologic de o ceață densă, a fost unul echilibrat, ocaziile din prima repriză nefiind însă concretizate și pe tabela de marcaj (pentru a consemna doar cele mai mari ocazii de gol: Pârvulescu – min. 29, din foarfecă, și Haită – min. 39, din lovitură liberă, pentru gazde și Micaș, cu capul, în min 17 pentru oaspeți). În repriza a doua, maramureșenii deschid scorul în urma unui contraatac finalizat cu o centrare perfectă a lui Coman și devierea în plasă, din apropierea porții, a lui Rassambek Akhmatov (min. 55).

 

Imediat după gol, în încercarea de a reanima partida, antrenorul gazdelor, Eugen Trică, face o dublă schimbare (îi scoate de Bărboianu și pe căpitanul Pîrvulescu și îi introduce în joc pe Buleică și Sălcianu). Au urmat 20 de minute de presiune la poarta lui Răilean, sfârșite prin golul lui Alin Țegle (min.77), după un șut de la marginea careului care a atins și transversala înainte de a intra în poartă.

 

Cam asta a fost povestea unui meci condus la centru de constănțeanul Claudiu Marcu: Turris Oltul Turnu Măgurele – Fotbal Comuna Recea 1-1 (0-0). Recea termină anul cu 15 puncte din 14 meciuri (4 victorii, 3 egaluri, 7 înfrângeri) și va juca următorul meci oficial pe teren propriu, în 20 februarie 2021, cu CS Concordia Chiajna.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here