OFICIAL – 10 băimăreni nominalizați pentru Superlativele Anului la rugby

0
151

PREMII. Federaţia Română de Rugby a anunţat nominalizaţii pentru Superlativele anului 2018, precum şi procedura de vot, una în care, pe lângă punctele juriului contează și votul publicului (cei interesați își pot vota favoriții pe site-ul FRR, până în 19 decembrie). 10 jucători și tehnicieni băimăreni au fost nominalizați pentru aceste premii.

 

Marius Dănilă (CSM Ştiinţa Baia Mare) a fost nominalizat între cei cinci candidați la titlul Cel mai bun jucător din România în 2018. Johan Van Heerden (CSM Ştiinţa Baia Mare/ CSM Bucureşti) concurează pentru titlul Cel mai bun jucător român naturalizat din campionatul intern în 2018. Maravunawasawasa Taniela (CSM Ştiinţa Baia Mare) a fost nominalizat la categoria Cel mai bun jucător străin din România.

 

Alexandru Alexe (ACS Tomitanii/ CSM Ştiinţa Baia Mare) este nominalizat la categoria Cel mai bun jucător din Divizia Naţională de Seniori. Cristi Chirică (CSM Ştiinţa Baia Mare) este nominalizat pentru titlul Cel mai bun tânăr jucător din campionatul intern. Paul Popoaia (CSS 2 Baia Mare) și Marius Ferariu (CSS 2 Baia Mare) au fost nominalizați la categoria Cel mai bun junior.

 

Alexandru Bucur (CSM Ştiinţa Baia Mare) este nominalizat pentru titlul Cel mai bun jucător la rugby în 7. George Sava (CSM Ştiinţa Baia Mare) concurează pentru titlul Cel mai bun antrenor de seniori, iar Răzvan Popovici (CSS 2 Baia Mare), pentru titlul Cel mai bun antrenor de juniori.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here