DECIZIE – Minaur joacă ambele meciuri din EHF Cup în deplasare: au acceptat oferta ciprioților de la Parnassos Strovolou

0
236

EHF EUROPEAN CUP 2020-2021. Echipa de handbal masculin Minaur Baia Mare va disputa în deplasare ambele manşe din turul 3 al EHF European Cup (fosta Challenge Cup), cu echipa cipriotă Parnassos Strovolou. Echipa băimăreană a acceptat oferta adversarilor de a juca ambele manşe în deplasare, în 12 şi 13 decembrie (sâmbăta și duminica viitoare). Meciurile vor fi arbitrate de o brigadă din Grecia (formată din Panagiotis Naskos și Vasilis Charitsos).

 

Ambele partide se dispută de la aceeași oră, 16.00, în sala din complexul sportiv Tassos Papadopoulos – Eleftheria Stadium (edificată în 1993, cu o capacitate de 6.000 de locuri) din Engomi, o suburbie a capitalei cipriote Nicosia. Sala este situată chiar lângă stadionul Makario, cel pe care își joacă meciurile de pe teren propriu Olympiakos Nicosia.

 

Ciprioții s-au calificat în turul 3 (16-imi) al EHF după ce au trecut în turul 2 (în turul 1 au fost liberi) de echipa italiană Raimond Handball Sassari (abia promovată anul trecut în prima ligă italiană). Ambele meciuri s-au disputat la Nicosia, în 21 și 22 noiembrie. Parnassos a câștigat în primul meci cu 29-25 și a pierdut al doilea meci cu 28-27.

 

Precizare: și în Cipru meciurile se joacă fără spectatori, din cauza condițiilor sanitare impuse de pandemia de COVID-19. Câştigătoarea din dubla manşă se va califica în optimile de finală ale competiţiei, fază în care partidele sunt programate în februarie 2021.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here