ODĂ CONDUCĂTORULUI IUBIT – Cea mai slugarnică ipostază de campanie: senatorul pesedist PLM făcându-și selfie cu afișul președintelui de partid

7
2081
Liviu Marian Pop

UN OM, O PAVĂZĂ, UN SCUT. Pe PLM îl știți, nu? Este fostul lider de sindicat din învățământul maramureșean aciuat politic în PSD, recompensat la apelul seară cu funcția de ministru al Educației pentru că l-a detergentizat pe șeful său de partid, plagiatorul Victor Ponta, pupătorul servil de mâini a duamnei Veorica, prins în caruselul șpăgilor din scandalul Sorina Pintea (cea care i-a cedat locul de senator pe care încasează astăzi leafa de bugetar cu preaplinul făcut)…

 

Deși mi-e greu să cred că nu-l știți pe PLM, poate îl știți ca Genunche sau Idiotul (numit așa nu după personajul romanului lui Dostoievski, ci după ce a anunțat că o să propună instituirea Zilei Unității Civice în data de 10 august – remember: în 10 august 2018, a avut loc mitingul celor aproximativ 100.000 de români, în majoritate din diaspora, care au protestat în Piața Victoriei din București cerând demisia Guvernului Dăncilă, nemulțumiți de modul de guvernare al social-democraților și de deciziile luate de aceștia privind legile justiției și Codurile penale Mintingul a fost reprimat violent de jandarmi, la ordinul șefilor PSD).

 

În fine, ăla-i, pesedistul lingușitor de șefi Liviu Marian Pop, senator al melcilor pesediști din Maramureș, cel care-și mestecă frunzele de varză prin Vișeu, locul de obârșie. N-are sens să ne lungim, vă spun direct: priviți poza asta, făcută-n timp ce PLM își făcea un selfie cu afișul de campanie al șefului său de partid și apoi (măcar) încercați să vă răspundeți la întrebarea “Ați văzut ceva mai slugarnic în viața voastră?” (chiar la concurență cu odele comunistoide ale lui Dan Deșliu).

 

Bine, atât am vrut să vă comunic: că pesedistul PeLeMe-u’ și-a făcut selfie cu afișu’ electoral al șefului său de partid. Și a făcut public gestul, ca pe o măreață realizare. Un alt biet profanator al politicii care l-a-mbogățit, un Moș Gerilă neocomunist, un sindicalist cocoțat pân la “genunchele” istoriei, patriotard de fațadă scorojită. Trăiască noul Partid Comunist Român, PSD, mascat după titulatura electorală Coaliția pentru Maramureș! O dă conducătorului iubit.

 

Cătălin VISCHI

 



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

7 COMENTARII

  1. D-le Mihai si eu sunt de acord cu dvs. In aparenta aveti chiar dreptate, prosti sunt peste tot ,in toate partidele, numai ca PSD este singurul care si-a pus acesti prosti tocmai in frunte ceea ce spune multe despre ei.Nu comparati PSD, un partid toxic pentru societate, cu PNL, USR, chiar ALDE sauUDMR. Cat despre articolul acesta,sunt de acord in totalitate cu ziarul.Un prost a facut ceva aiurea si ei l-au sanctionat pentru ca acela nu era un prost comun, ci un prost cu functie, responsabilitati si unul platit din bugetul statului.

  2. Pot sa fiu de acord cu marea majoritate a opiniilor exprimate in text. Da, PLM este expresia clara a politicianului de conjunctura, oportunist de cariera si etalon al mediocritatii. Dar, asa cum bine stiti, orice forma de generalizare este periculoasa si in PSD , de altfel in toate partidele, exista si oameni onesti si competenti. Ca nu ei sunt lideri e o alta problema dar oare nu in aceiasi situatie este si Ionel Bogdan, personaj pt care ati blocat comentariile mele privind studiile si fariseismul public. Oare PMP, USR, UDMR sunt lacrima de curate si populate numai cu patrioti devotati cauzei publice. Fiti obiectiv si echidistant, chiar si legat de „colegul’ de breasla, mercenarul de presa Dobocan. Va salut!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here