DECIZIE – Minaur Baia Mare și Progresul Șomcuta Mare, repartizate în Seria a 10-a a Ligii a III-a: află componența completă a seriei și noul regulament al ligii

0
289

FOTBAL. Cele două echipe maramureșene care activează în Liga a III-a, Minaur Baia Mare și nou-promovata Progresul Şomcuta Mare, au fost repartizate astăzi, 3 septembrie, de FRF, în Seria a 10-a. Vă reamintim că din acest sezon regulamentul prevede în Liga a III-a 10 serii de câte 10 echipe (față de 5 serii a câte 14 echipe, cum era în precedentele sezoane).

 

Iată cum arată Seria 10 în care vor activa echipele din județul Maramureș:

 

* ACS FC Someşul Dej

* CSM Satu Mare

* CS Progresul Şomcuţa Mare

* CS Sportul 2007 Şimleu Silvaniei

* ACS CAO 1910 Oradea

* CS Minaur Baia Mare

* CS Luceafărul Oradea

* CSC Sânmartin

* ACS Unu Fotbal Club Gloria

* SCM Zalău.

 

În prima etapă, cele două echipe maramureșene vor fi adversare, meciul urmând să se dispute la Șomcuta Mare.

 

Conform noului regulament, în sezonul regulat meciurile se vor juca în sistem tur-retur, astfel că echipele vor avea câte 18 meciuri de disputat. După terminarea sezonului regular, primele două clasate din fiecare grupă se vor califica la barajul de promovare ce se va disputa tot tur-retur, astfel:

 

B1: Locul 1, Seria 1 v Locul 2, Seria 2

B2: Locul 1, Seria 2 v Locul 2, Seria 1

B3: Locul 1, Seria 3 v Locul 2, Seria 4

B4: Locul 1, Seria 4 v Locul 2, Seria 3

B5: Locul 1, Seria 5 v Locul 2, Seria 6

B6: Locul 1, Seria 6 v Locul 2, Seria 5

B7: Locul 1, Seria 7 v Locul 2, Seria 8

B8: Locul 1, Seria 8 v Locul 2, Seria 7

B9: Locul 1, Seria 9 v Locul 2, Seria 10

B10: Locul 1, Seria 10 v Locul 2, Seria 9

 

* Precizare: în Seria a 9-a (de unde vin echipele care se confruntă cu primele două locuri din Seria a 10-a) sunt echipe din județele: Mureș (Avântul Reghin și Unirea Ungheni), Cluj (FC Unirea Dej, ACS Sticla Arieşul Turda și CS Sănătatea Servicii Publice Cluj-Napoca), Alba (CS Ocna Mureş, CSO Cugir, ACS Industria Galda și AFC Unirea 1924), Hunedoara (CS Hunedoara).

 

Învingătoarele acestor jocuri se vor duela între ele, tur-retur, pe baza următoarei împerecheri:

 

Învingătoarea B1 v Învingătoarea B2

Învingătoarea B3 v Învingătoarea B4

Învingătoarea B5 v Învingătoarea B6

Învingătoarea B7 v Învingătoarea B8

Învingătoarea B9 v Învingătoarea B10

Cele 5 câștigătoare promovează în sezonul 2021-2022 al Ligii a II.

 

Din Liga a III-a retrogradează în acest sezon ultimele două clasate din fiecare serie, împreună cu echipa de pe locul 8 cu cea mai slabă linie de clasament – în total vor retrograda 21 de echipe, la fel ca până acum, când erau cinci serii și retrogradau ultimele 4 locuri din fiecare grupă, cât și cel mai slab loc 12.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here