O NOUĂ PERFORMANȚĂ – Polițista maramureșeană Laura Augustin, campioană mondială la jiu jitsu la World Police and Fire Games 2022

0
700
Laura Augustin

POLIȚISTA DE AUR. Agent principal de poliție Laura Anamaria Augustin de la Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Maramureș a câștigat medalia de aur la jiu jitsu, la prestigioasa competiție World Police and Fire Games Rotterdam 2022, la care participă polițiști și pompieri din peste 70 de țări.

 

Băimăreanca Laura Augustin (foto mic stânga) este sportivă de performanță legitimată la CSM Baia Mare, este antrenată de prof. antrenor emerit Vasile Pop și în cariera sa sportivă a câștigat peste 60 de titluri și medalii în competiții interne și internaționale la disciplinele judo, jiu jitsu și sambo.

Medalia câștigată de la polițista din Maramureș este a doua de aur obținută la această competiției de delegația României, după cea câștigată la atletism, în proba de 800 metri, de agentul de poliție Laurențiu Constantin Țâmpău de la Inspectoratului de Biroul de Investigații Criminale al Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here