FOTBAL – Tragerea la sorți a primei etape județene a Cupei României: 8 echipe maramureșene intră în competiție

0
868

CUPA ROMÂNIEI – MARAMUREȘ. În prima etapă județeană a Cupei României, cele 8 echipe din Liga V-a Maramureș admise în competiție de AJF Maramureș vor disputa meciurile duminică, 30 mai 2021. Toate cele 4 meciuri încep de la ora 15.00 și au loc pe terenul primei echipe.

 

Iată rezultatul tragerii de sorți:

* AS Mireşu Mare – AS PHP Iadăra

* AS Gloria Sălsig – CS Viitorul Gârdani

* ASCF Lăpușul Românesc – AS Speranţa Cerneşti

* CS Unirea Săsar – AS Gloria Culcea.

 

Precizăm că AJF Maramureș a confirmat pentru 2mnews că și-a exprimat intenția de participare în această ediție a Cupei României și echipa de Liga a V-a Măgura Coaș, dar fiind 9 echipe înscrise, cea mai slab clasată în ultima ediție de campionat disputată nu a putut fi înscrisă. Conform calendarului FRF, AJF Maramureș trebuie să-și desemneze reprezentanta județului (din Liga a V-a sau Liga a IV-a, după etapele preliminare județene) până în 19 iulie, startul fazei I naționale a Cupei României urmând să aibă loc în 28 iulie 2021.

 

Campionatul 2020-2021 al Ligii a V-a Maramureș începe în 6 iunie 2021. Este un campionat atipic, care nu dă drept de promovare/retrogradare și care reglează o singură problemă: câștigătoarea ediției. Din această cauză, la ediția 2020-2021 sunt înscrise 9 echipe: AS Măgura Coaș, AS Gloria Sălsig, AS Speranţa Cerneşti, AS Mireşu Mare, AS Gloria Culcea, AS PHP Iadăra, CS Viitorul Gârdani, ASCF Lăpușul Românesc, CS Unirea Săsar. Cele 9 vor juca fiecare cu fiecare, un singur tur.

 

* Foto: @ CS Unirea Săsar

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here