MODIFICARE – Federația schimbă locul de desfășurare a finalei Cupei României: băimărenii vor juca în Cluj-Napoca împotriva celor de la CSM București

0
91

RUGBY. Conducerea Federației Române de Rugby a modificat locul de desfășurare a finalei Cupei României, aceasta urmând să aibă loc la Cluj-Napoca, pe stadionul din Parcul Sportiv Universitar “Profesor Iuliu Hațieganu” (cunoscut de localnici sub denumirea Parcul “Babeș” – campusul Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul UBB Cluj).

 

Inițial, finala Cupei României ediția 2017-2018 a fost programată să se desfășoare la Iași. Meciul care va decide câștigătoarea trofeului, CSM Știința Baia Mare – CSM București, se va disputa sâmbătă, 31 martie 2018, la ora 11.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ