MODIFICARE – Federația schimbă locul de desfășurare a finalei Cupei României: băimărenii vor juca în Cluj-Napoca împotriva celor de la CSM București

0
153

RUGBY. Conducerea Federației Române de Rugby a modificat locul de desfășurare a finalei Cupei României, aceasta urmând să aibă loc la Cluj-Napoca, pe stadionul din Parcul Sportiv Universitar „Profesor Iuliu Hațieganu” (cunoscut de localnici sub denumirea Parcul „Babeș” – campusul Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul UBB Cluj).

 

Inițial, finala Cupei României ediția 2017-2018 a fost programată să se desfășoare la Iași. Meciul care va decide câștigătoarea trofeului, CSM Știința Baia Mare – CSM București, se va disputa sâmbătă, 31 martie 2018, la ora 11.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here