NU I-A IEȘIT – A fost respinsă contestația primarului Cherecheș care viza oprirea procesului în care este inculpat penal pentru purtare abuzivă față de consilierul Hodorogea: s-a dispus începerea judecății

2
11861
Bogdan Hodorogea, Cătălin Cherecheș

ÎNCEPE UN NOU PROCES PENAL. Procesul în care primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, este inculpat penal pentru purtare abuzivă față de consilierul local Bogdan Hodorogea, înregistrat în 25 aprilie 2023 pe rolul Tribunalului Maramureș, va începe să fie judecat, a decis joi, 18 septembrie, magistratul desemnat al Secției Penale a instanței județene.

 

Până acum s-au judecat cereri și excepții formulate de inculpatul Cherecheș (care a amânat de două ori judecarea lor pentru a-și angaja avocat), însă acestea au fost respinse de instanță ca neîntemeiate, acesta constatând că a fost sesizată legal prin Rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, care a administrat corect probele şi actele de urmărire penală.

 

În consecință, instanța a dispus începerea judecăţii cauzei în care primarul Cherecheș este acuzat de săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă, prevăzută de Codul penal. Decizia nu este definitivă, edilul mai poate să o conteste până joi.

Speța a fost prezentată în detaliu de 2mnews AICI.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

  1. URA !! URA !! URA !! S-a dezghetat Justitia si Parchetul din era glaciara de 7 ani. Se intampla adevarate minuni. Doamna Ministru Ghorghiu cu caldura ei sufleteasca a inceput sa topeasca gheata glaciara din preajma magistratii si incep sa-si faca treaba. Cu reala reverenta ridic palaria in fata acestui domn Consilier Bogdan Hodorogea SINGURUL Consilier cu lichid in instalatie care i-a dat cu manusa peste fata acestui dotore, capo di tuti capi, camora de Baia Mare. Purtare abuziva este o denumire decenta a modului de exprimare in situatia in care cereches devine agitat sau iritat intr-o conversatie. Daca mai multi consilieri si sefi de institutii ar avea demnitatea, curajul si atitudinea domnului Bogdan Hodorogea nu ar exista in functii de demnitari publici astfel de specimente care se cred Grofi pe mosia familiei in loc de demnitar aservit intereselor urbei. Sunt tare curios cati domni consilieri au demnitate si s-au alaturat acestui demers………..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here