MESAJ – Mesajul de Anul Nou al președintelui Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan

0
257
Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș

ANUL NOU. Dragi maramureșeni, cu fiecare an care trece, realizez cât de importante sunt solidaritatea, încrederea, altruismul, ce înseamnă să ai lângă tine oameni competenți, profesioniști dedicați, să fii susținut de familie și de cei dragi.

 

M-am bucurat, alături de soția mea să văd cum băieții ne cresc sănătos, iar prietenii ne sunt aproape. M-am referit la familie, fiindcă familiile sunt pilonii pe care se bazează Maramureșul.

 

M-am bucurat de fiecare pas înainte pe care l-am făcut împreună cu echipa Consiliului Județean Maramureș, de fiecare proiect început, aflat în derulare sau finalizat, de fiecare moment în care am reușit să construim, să aducem bunăstare, speranță și satisfacții celor din jur.

 

Am trecut împreună prin emoții și încercări și iată-ne la cumpăna dintre ani, dornici să ducem mai departe tot ce a fost bun. Și vă mulțumesc, dragi maramureșeni, pentru încredere și susținere în obiectivul comun de dezvoltare a județului nostru.

 

Pentru noul an îmi doresc să aveți parte numai de bine, de multă sănătate, liniște, pace, prosperitate și de cât mai multe bucurii. Să avem un an nou binecuvântat de Dumnezeu cu tot ce e mai bun pentru fiecare dintre noi, pentru Maramureș și pentru România!

 

La mulți ani, dragi maramureșeni!

La mulți ani, dragi români!

 

Ionel Bogdan, Președinte Consiliul Județean Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here