FINANȚARE – Președintele CJ Maramureș, Ionel Bogdan, a semnat contractul de finanțare pentru o nouă investiție așteptată de maramureșeni: 11,2 milioane de euro pentru reabilitarea DJ 182B Baia Mare – Coaș!

5
3974

INVESTIȚIE – INFRASTRUCTURĂ RUTIERĂ. În prezența reprezentanților autorităților naționale, Alexandru Soare – directorul Direcției generale dezvoltare regională și infrastructură din cadrul Ministerului Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației; Cristian Haiduc – secretar de stat – Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației și Adrian Cefalan – Director Implementare Investiții Compania Națională de Investiții, președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, a semnat miercuri contractul de finanțare pentru reabilitarea DJ 182B Baia Mare – Coaș.

 

Lucrările vor fi executate pe raza localităților Baia Mare, Groși, Recea, Coltău, Săcălășeni și Coaș cu amplasament în localitățile Satu Nou de Jos, Cătălina, Săcălășeni și Culcea.

 

Sectorul care va beneficia de lucrări este de la km 4+170, după intersecția giratorie din zona Italsofa și până la intersecția cu DJ 182C (Coaș – Copalnic – Copalnic Mănăștur – Șurdești) și DJ 182B (Coaș – Șomcuta Mare), drumuri recent reabilitate prin Programul Operațional Regional.

 

Lungimea totală a sectorului de drum care va fi supus reabilitării este de 10,997 km. Șeful administrației județene a invitat la întâlnirea ocazionată de semnarea contractului de finanțare și doi primari din Maramureș pentru a discuta despre noi proiecte aflate în pregătire și care pot primi finanțare prin Compania Națională de Investiții.

 

„Le mulțumesc pentru sprijin în implementarea acestui proiect important pentru Maramureș colegilor mei din Consiliul Judeţean Maramureș. După semnarea contractului am discutat despre proiectele și finanțările care pot fi obținute prin Compania Națională de Investiții. Avem câteva  proiecte pe care le pregătim pe partea de infrastructură sportivă și de spectacole, de aceea am ținut să fie prezenți și primarii Emilian Pop din Săcălășeni și Ioan Stegeran din Fărcașa cărora le mulțumesc pentru parteneriatul pe care îl avem pentru comunitățile pe care le reprezentăm”, a declarat Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

 

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

5 COMENTARII

  1. Ba ionel asta de cand lo pus la fonduri ba zici ca e kake 2…azi o poza,maine o poza,ba da cine plateste aparitiile aste??!!ionelu din salariu,din banii de la fonduri sau de unde atatea poze peste tot??!!kake facea vrajeala asta….o mers pana si la invierea catolica. ..ba da intreb eu inaintea sa fi fost alegeri….de cate ori o mers la invierea catolicilor in viata lui…vad ca incepe si asta sa dea din poza si din fonduri parca ar fi din proprii banii…poata ca o parte o sa si fie….vedem un kake 2…sau dancus dansator la petreceri tiganesti…ba da de unde dracu so adunat toti […]???

    [Comentariu moderat pentru limbaj excesiv]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here