BILANȚ 2023 – 15 primari PNL Maramureș, premiați de conducerea partidului pentru rezultate deosebite în comunitățile pe care le administrează

0
195

APRECIERE. Comitetul Director Județean al PNL Maramureș s-a reunit pentru bilanțul anului 2023 și pentru recunoașterea meritelor primarilor care au obținut în acest an rezultate deosebite în comunitățile pe care le administrează.

 

Diplomele de apreciere pentru implicare în proiectele de dezvoltare și modernizare a localităților, pentru promovarea valorilor locale și pentru implicarea constantă în comunitate le-au fost înmânate de președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan.

 

Premiații au fost 15 dintre primarii liberali din Maramureș: Florin Daniel Boltea (primar Groși), Cristina Buda (primar Lăpuș), Ioan Mătieș (primar Mireșu Mare), Nicolae Burzo (primar Groșii Țibleșului), Dumitru Marinescu (primar Tăuții Măgherăuș), Ioan Călăuz (primar Băsești), Anuța Enea-Bizău (primar Bogdan Vodă), Ioan Mircea Tentiș (primar Șișești), Simion Pop (primar Budești), Vasile Ștefan Mihalca (primar Copalnic Mănăștur), Laurențiu Batin (primar Giulești), Felician Gheorghe Ciceu (primar Dumbrăvița), Ioan Turcsin (primar Repedea), Ioan Stegeran (primar Fărcașa), Mitru Leșe (primar Târgu Lăpuș).

 

Și pentru că 2024 este anul cu patru alegeri –  europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale -, cu această ocazie s-a creionat și strategia pe care o va pune în aplicare echipa liberalilor maramureșeni.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here