NOUTATE – Un nou fast food în strip-mall-ul Baia Mare Value Center: apariție în premieră pe piața comercială din Maramureș

0
2546

RETAIL – MARAMUREȘ. În Baia Mare Value Center, strip-mall inaugurat în 6 decembrie 2018 și aflat în proprietatea fondului de investiții sud-african MAS REI (care controlează operațiunile din centrul comercial din Baia Mare prin PK Black SRL, deținută de MAS CEE Management Holding SRL), se pregătește inaugurarea unui nou fast-food, Prime Burger, o noutate pe piața comercială din Maramureș.

 

Prime Burger este o afacere 100% românească, controlată de Daniel Iacob și Anca Claudia Zalețchi din Suceava (asociați în procente egale), care a reușit în doar un an o dezvoltare în zona de nord a țării prin lansarea mai multor afaceri în franciză, fapt care a suscitat interesul și atenția analiștilor din retail – și fast-food-ul din Baia Mare Value Center este francizat unui antreprenor local.

Noul fast-food va fi amplasat, evident, în zona de food court, între KFC și Dabo Donner. Filosofia comercială pe care a mizat antreprenorul Iacob, reîntors în țară după o experință de mai mai mulți ani în străinătate, constă în produse de notorietate/succes, rețete ușor interpretate gastronomic, dar realizate din ingrediente premium (de calitate) și un design interior simplu, dar atractiv, care s-a dovedit de succes pentru atragerea clienților.

 

Contractul de închiriere al spațiului noului fast-food din Baia Mare Value Center este deja semnat și se lucrează la amenajarea spațiului, deschiderea fiind preconizată în 9 septembrie 2022 (sau în jurul acestei date).

 

* Foto: @Prime Burger

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here