CÂȚI MAI SUNTEM – În Maramureș s-au înregistrat la recensământ 97,2% din populația rezidentă estimată, puțin peste media națională

0
1780

RECENSĂMÂNT 2022 – REZULTAT CENTRALIZAT. Duminică, 31 iulie 2022, a fost finalizată ultima etapă de colectare a datelor de recensământ (atât prin deplasarea recenzorilor la adresele de reşedinţă obişnuită a populaţiei care nu s-a autorecenzat online, cât şi prin colectarea datelor de la punctele de recenzare fixă).

 

Conform datelor centralizate de Institutul Naţional de Statistică, în Maramureş s-au înregistrat în toată perioada desfășurării recensământului populației 437.925 persoane, adică 97,2% din populaţia rezidentă ţintă estimată a județului la 1 decembrie 2021. Procentul este ușor mai mare decât media națională, de 95,4% (respectiv 18,15 milioane de persoane).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here