LUCRĂRI – Calea ferată dintre Satulung și Baia Mare va fi consolidată printr-o investiție de 350.000 de euro

0
468

INVESTIȚIE. Linia de cale ferată  dintre Baia Mare și Satulung va fi consolidată de CFR printr-o investiție estimată la peste 1,7 milioane de lei (echivalentul a 350.000 de euro). Lucrările de siguranță feroviară au fost introduse în licitație de Compania Naţională de Cai Ferate (CFR) SA, prin sucursala regională de Căi Ferate Cluj, și presupun înlocuirea traverselor uzate (unele din lemn, altele din beton).

 

Conform caietului de sarcini, pe o lungime de 11,22 kilometri (între gările din Baia Mare și comuna Satulung) vor fi înlocuite 3.670 de traverse (770 din lemn și 2.900 din beton) cu traverse din beton cu prindere directă elastică. Ofertele de participare a licitație se pot depune până în 25 mai 2020, iar criteriul de atribuire este clasicul „Prețul cel mai mic”.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here