NICIO SURPRIZĂ – Minaur a învins clar nou-promovata CSM Sighișoara și dispută finala turneului de la Baia Mare cu Potaissa Turda

0
443

TURNEUL DE LA BAIA MARE. Vineri, 28 iulie 2023, în Sala Sporturilor Lascăr Pană din Baia Mare, în cel de-al doilea meci al turneului organizat de clubul Minaur, echipa gazdă, vicecampioana en-titre, a învins, cu 39-27 (19-14), CSM Sighișoara, echipă nou-promovată în Liga Națională. În primul meci, AHC Potaissa Turda s-a impus, la fel de previzibil, cu 34-31 (15-17), în partida cu SCM Politehnica Timișoara, astfel că băimărenii și turdenii își vor disputa sâmbătă, 29 iulie 2023, finala turneului.

 

Meciul, fără istoric, un antrenament bun pentru băimăreni, care s-au impus cu o diferență categorică, fapt care scutește comentariile. De remarcat că oaspeții conduceau la începutul celei de-a doua jumătăți din prima repriză cu 10-11, după care Minaur a înscris 9 goluri în 13 minute, iar sighișorenii doar 3 și că 12 dintre golurile nou-promovatei au fost înscrise de foștii componenți ai Minaurului: Dobra (6 goluri), Teca (4 goluri) și Csepreghi (2 goluri).

 

Pentru Minaur au înscris Da Silva Mollino (6 goluri), Sabou (5 goluri), Kozakevych, Kotrc și Ivanovic (câte 4 goluri), Cip (3 goluri), Nagy, Botea, Ratkovic, Erik Pop și Cumpănici (câte 2 goluri), Fotache, Vujovic, Vlad Pop (câte 1 gol). Portarii lui Minaur au cumulat 12 intervenții salvatoare: Al-Khafadji (5), Buzogany (4) și Terekhov (3).

 

Sâmbătă, 28 iulie 2023, se dispută ultimele meciuri ale turneului:

• ora 11.00: Politehnica Timișoara – CSM Sighișoara;

• ora 13.00: Minaur Baia Mare – Potaissa Turda.

 

* Foto: @Dragomir Ovidiu via Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here