MIRCEA, FĂ-TE CĂ LUCREZI – Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș a interzis astăzi două manifestări pe care organizatorii le-au anulat de câteva zile

1
3369

SITUAȚIE. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș, acest Benny Hill Show de pandemie, a hotărât astăzi, plin de importanță strategică, să interzică, “până la evaluarea situației epidemiologice, desfășurarea evenimentului cultural Toamna Maramureșeană, respectiv a evenimentului Half Marathon, organizat de Asociația Rotary Club Baia Mare”.

 

Bine, este public de 8 zile că Toamna Maramureșeană nu se organizează, pentru că municipalitatea Băii Mari, care trebuia să pună la dispoziție spațiul (Centrul Vechi) din postură de co-organizator, nu a primit acceptul Consiliului Local. Implicit și Asociația Rotary Club Baia Mare a anunțat în urmă cu 2 zile, la fel de public, că renunță la organizarea Half Maraton din cauza condițiilor pandemice.

 

“Cam asta e situația, Mircea! Dar, important este să te faci că lucrezi, că acuși-acușica ne bagă Brateș în direct, pe tevereu” – (citat din parodia de mare succes “Dracii și romanii” – 1991).

 

Dacă vreți și distribuția comicilor, o aveți în cele două foto alăturate, 36 buc. tovarăși prezidați de (cum altfel?) prefectul Nicolae Silviu Ungur. Bine, unii au lipsit – Zetea, de pildă, e infectat cu COVID-19 și supărare c-a pierdut alegerile, așa că asta ar mai fi lipsit, să vină la plenara care a interzis NIMIC. „Băăă, chiar dacă ne-au bătut, chiar dacă am făcut în pantaloni, important e să izbim pumnu-n masă și să răcnim: Până aici! Acceptăm totul!” (citat din parodia de mare succes “Dracii și romanii” – 1991).

 

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. In aceasta structura majoritatea sunt ca si masculii BETA in perioada de rut a cerbilor.Isi arata doar coarnele, cand cel mai tare dintre ei si singurul, da din dos.Mai lipsea de aici Johnny Duma Moldovan si ,,Bucatarul meu,, si era rostit si urmatorul vers din Moartea caprioarei:Mananc si plang.Mananc! Un lucru e sigur,daca e si Marinescu in structura, fiecare sedinta epuizanta se incheie cu discretie si selectie ,,La Tevi,,.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here