ARESTARE – Cine este dealerul de cannabis și cocaină prins în flagrant în Sighetu Marmației: primea drogurile din Spania, printr-o firmă de curierat

0
4770

DROGURI PRIN CURIER. Maramureșeanul Petru P. Matyasciuk a fost reținut de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate (SCCO) Maramureş, în flagrant delict,  în timp ce ridica în municipiul Sighetu Marmaţiei, de la o firmă de curierat, un colet trimis din Spania, care conținea 6,16 kilograme de cannabis şi 49,7 de grame de cocaină (valoarea drogurilor a fost estimată de DIICOT Maramureș la 43.000 de euro). Acţiunea a beneficiat și de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române

 

Cazul a fost instrumentat de DIICOT Maramureș, care a dispus reţinerea lui Matyasciuk pentru 24 de ore, ulterior magistraţii maramureșeni încuvințând arestarea preventivă a acestuia până în 12 noiembrie inclusiv, pentru săvârşirea infracțiunilor de complicitate la introducere în țară de droguri de risc și de mare risc și trafic de droguri de risc și mare risc.

 

Trei persoane au fost audiate și au fost ridicate două telefoane mobile şi mai multe înscrisuri care au legătură cu cauza. Conform rechizitoriului, “suspectul a desfăşurat activităţi de comercializare de droguri de risc şi mare risc, provenite de pe teritoriul Spaniei, către consumatori de pe raza judeţului Maramureş”.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here