OFICIAL – Primăria din Vișeu de Jos, deschisă doar pentru urgențe, după ce 5 angajați au fost depistați ca fiind infectați cu COVID-19

0
579

DECIZIE. După ce miercuri, 14 octombrie 2020, cinci angajați ai Primăriei Vișeu de Jos au fost depistați pozitivi la testarea pentru COVID-19, primarul Gavrilă Șimon (PNL) a anunțat că sediul Primăriei a fost dezinfectat încă din seara de miercuri și s-a dispus testarea tuturor angajaților, în incintă urmând să aibă acces doar angajații cu test negativ.

 

Primarul Șimon a mai decis restrângerea activității Primăriei, accesul cetățenilor fiind permis doar pentru probleme extrem de importante care nu suportă amânare și doar cu respectarea măsurilor de protecție (mască, dezinfectare, distanțare). De asemenea, Direcția de Sănătate Publică Maramureș a dispus izolarea/carantinarea celor cinci angajați ai Primăriei Vișeu de Jos.

 

În raportul din 12 octombrie 2020, DSP Maramureș a comunicat că în Vișeu de Jos, din cei puțin peste 5.000 de locuitori ai comunei, existau 9 persoane infectate cu noul coronavirus (cazuri active), cu o incidență de 1.79/1.000 de locuitori (pe locul 11 din cele 76 de UAT-uri din județul Maramureș). De asemenea, în orașul apropiat, Vișeu de Sus, erau înregistrate 24 de cazuri active.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here