OFICIAL – Restaurantele, cafenelele și jocurile de noroc din 17 localități din Maramureș pot funcționa doar la 30% din capacitate: spectacolele, interzise în tot județul

0
2927

DECIZII. Începând de astăzi, 16 octombrie 2020, în Petrova este obligatorie purtarea măștii de protecție (pentru toate persoanele cu vârsta de peste 5 ani) în toate spațiile publice deschise. De asemenea, în comuna maramureșeană sunt interzise: servirea în interiorul localurilor de tip restaurant, cafenele (chiar și în unitățile de cazare turistice) și activitatea cu publicul a operatorilor jocurilor de noroc.

 

Decizia a fost luată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș în contextul limitării și combaterii pandemiei de COVID-19, având în vedere situația epidemiologică și creșterea numărului de cazuri de persoane confirmate cu virusul SARS-CoV-2, și este valabilă cel puțin 14 zile.

 

De asemenea, în tot județul Maramureș sunt interzise spectacole/concerte de orice natură, chiar și cele în spații deschise, iar în 17 localități din județ (cu cele mai mari rate de incidență în ultimele două săptămâni) activitatea în interior a restaurantelor, cafenelelor și jocurilor de noroc sunt permise fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului și doar în intervalul orar 6.00-23.00.

 

Cele 17 localități cărora li se aplică restricția sunt: Groși, Vișeu de Sus, Borșa, Baia Mare, Baia Sprie, Recea, Coltău, Gârdani, Moisei, Cicârlău, Vișeu de Jos, Vadu Izei, Boiu Mare, Sarasău, Ardusat, Bocicoiu Mare, Șieu.

 

Decizia reducerii participării publicului până la cel mult 30% din capacitatea maximă a spațiului se aplică și cinematografului din cadrul Vivo (mall-ul din Baia Mare).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here