ALEGERI PARLAMENTARE 2020 – Cine sunt candidații de pe locurile eligibile de la PMP Maramureș: locurile 1 pe listele parlamentare

0
3093
Severica Covaciu, Adrian Todoran

CANDIDAȚII PMP MARAMUREȘ. Conform propriilor calcule, PMP mizează că la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 vor câștiga în Maramureș cel puțin un loc în Senat și un loc în Camera Deputaților. Practic, eligibili ar fi doar primii pe listele pentru alegerile parlamentare.

 

Evident, a fost bătălie mare pentru cele două locuri, disputate de președintele PMP Maramureș, Lucian Morar, vărul său, secretarul general al PMP Maramureș, George Moldovan (ambii foto mic dreapta), și actualii parlamentari PMP Maramureș, deputatul Adrian Todoran și senatorul Severica Covaciu. 2mnews vă spune deznodământul, acesta trecând deja prin filtrul Centrului (primii pe listele parlamentare de la Camera Deputaților și Senat fiind deja aprobați de forul de conducere al partidului).

 

Locul 1 pe lista PMP Maramureș la Camera Deputaților va fi actualul deputat Adrian Todoran, iar locul 1 pe lista partidului la Senat va fi actuala senator Severica Covaciu, cei doi câștigând într-un arbitraj la centru disputa cu cuplul din Ulmeni (Morar & Moldovan). Candidaturile lui Todoran și Covaciu au fost validate aseară, în ședința Colegiului Național PMP.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here