CONFLICT DE INTERESE – Viceprimarul din Rona de Jos a semnat un contract între Primărie și firma fiului său

0
548

DECIZIE. Agenția Națională de Integritate (ANI) a constatat starea de conflict de interese de natură administrativă în cazul viceprimarului comunei maramureșene Rona de Jos, Ioan Ulici. Conform ANI, în 30 decembrie 2016, în calitate de consilier local, Ulici a participat la deliberarea și adoptarea Hotărârii Consiliului Local privind actualizarea unor taxe speciale și chirii pentru anul 2017 și ulterior a semnat în numele primarului un contract de închiriere încheiat între Primărie și firma fiului său.

 

Conform inspectorilor de integritate, Ulici a încălcat mai multe articole din două legi și Ordonanța de Urgență privind Codul administrativ.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here