MESAJ – Senator Dan Ivan: 24 ianuarie, ziua în care ne reamintim cu solemnitate și recunoștință de primul pas în formarea României moderne

0
35

24 IANUARIE. În această zi de 24 ianuarie, ne reamintim cu solemnitate și recunoștință de Unirea Principatelor, momentul în care Țara Românească și Moldova și-au unit destinele pentru a forma România modernă.

 

Astăzi celebrăm cu mândrie istoria noastră și spiritul de solidaritate care a condus la acest act de uniune. Să comemorăm cu respect și admirație eforturile celor care au luptat pentru visul unei țări puternice și unitare.

 

La mulți ani, România!

 

Senator Dan IvanATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here