UPDATE: NUMIRE – Borşeanul Bogdan Tomoiagă (PSD Maramureş), numit secretar de stat în Ministerul Turismului

0
901
Bogdan Tomoiagă

OFICIAL. Gheorghe Bogdan Tomoiagă (PSD Maramureş) a fost numit de prim-ministrul Sorin Grindeanu în funcția de secretar de stat al Ministerului Turismului. Tomoiagă este cel de-al treilea secretar de stat pe care-l furnizează „filiala” Maramureş a social-democraţilor Guvernului PSD-ALDE, după Dragoş Titea (Ministerul Transporturilor) şi Cosmin Butuza (Ministerul Sporturilor) – maramureşenii au mai avut un secretar de stat, Liviu Marian Pop (Ministerul Educaţiei), însă acesta a renunţat pentru postul de senator.

 

Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial. Tomoiagă a fost pe locul 4 pe listele PSD Maramureş la alegerile electorale pentru Camera Deputaţilor din 2016.

 

UPDATE. 08.03.2017 – ora 10.45. Bogdan Tomoiagă (40 de ani) este absolvent al Facultăţii de Matematică şi Informatică din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” Cluj Napoca. A lucrat ca programator în Cluj-Napoca, apoi ca informatician la BCR Borşa, apoi ca administrator al unei firme şi, în fine, director şi preşedinte al CA al SC Turism Ski Borşa „Perla Transilvaniei” SRL – funcţie din care a demisionat în 2016.

 

Este membru fondator şi secretar al „Rotary Club” Borşa. Din 2016 era consilier judeţean din partea grupului PSD Maramureş. Conform propriilor declaraţii, a acordat două împrumuturi în sumă totală de peste 70.000 de lei unor societăţi comerciale la care de este acţionar şi mai deţine acţiuni la Deustche Bank şi Daimler (în valoare totală de 23.000 de euro).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here