MESAJ – Deputat Călin Bota: 24 ianuarie 1859, o lecție memorabilă de patriotism și viziune politică pentru construirea României moderne�

0
23

24 IANUARIE. Unirea Principatelor Române de la 1859 reprezintă o lecție memorabilă de patriotism și viziune politică pentru construirea României moderne, a instituțiilor statale și a reformelor necesare pentru dezvoltarea țării.

 

Acest proces incontestabil de modernizare a fost inițiat de domnitorul Alexandru Ioan Cuza, devenind de mai vine de un secol și jumătate un model și o adevărată sursă de inspirație în ceea ce înseamnă unitate, acțiune și angajament.

 

Astăzi, în zi de sărbătoare, să luam exemplul înaintașilor noștri, să ne unim împreună în demersurile politice comune pentru atingerea idealurilor naționale.

 

Împreună suntem mai puternici, împreună reușim!

La mulți ani, dragi maramureșeni!

La mulți ani, dragi români!

 

Deputat Călin Ioan Bota



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here