DECIZIE – A treia femeie care candidează pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș: Simona Elena Ponde din Cavnic

0
6719
Simona Ponde

CANDIDAT PENTRU PREȘEDINȚIA CJ MARAMUREȘ. Simona Elena Ponde (31 de ani) este cea de-a treia femeie înscrisă la alegerile din 9 iunie 2024 în cursa electorală pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș. Ea va candida din partea PER (Partidul Ecologist Român). Ponde este cea de-a treia femeie înscrisă în campania electorală locală pentru șefia administrației județene, după cele anunțate de PUSL (Mariana Filip din Borșa) și SOS (Alina Ivașco din Vișeu de Sus), candidatură care vine după o lungă perioadă în care lupta politică pentru funcția de președinte al CJ Maramureș era apanajul exclusiv al bărbaților.

 

Simona Elena Ponde este originară din Cavnic, este profesoară de biologie la Școala Gimnazială din Sarasău, Școala Gimnazială din Crăciunești și Școala Gimnazială ,,Dr. Gheorghe Tite” din Săpânța. Până acum și-au anunțat candidaturile la președinția CJ Maramureș 10 persoane: Gabriel Zetea (PSD), Dan Ivan (Alianța Dreapta Unită USR & PMP), Gabriel Ștețco (PNL), Darius Pop (AUR), Cristian Opriș (FD), Pinter Zsolt (UDMR), Călin Morariu (AD), Mariana Filip (PUSL), Alina Ivașco (SOS) și Simona Elena Ponde (PER). Cel mai probabil vor mai apărea și alți candidați pentru șefia administrației județene (PNCR își va desemna candidat aproape sigur).

 

Călin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here