LUPTA PENTRU PROMOVARE – CSM Sighetu Marmației a câștigat clar prima manșă a barajului cu Rapid Jibou și săptămâna viitoare vor promova în Liga a III-a

0
1041

BARAJ LIGA A III-A. Sâmbătă, 18 iunie 2022, pe Stadionul Rapid din Jibou, în meci contând pentru turul barajului de promovare în Liga a III-a, CS Rapid Jibou a pierdut, cu 0-3 (0-1), partida cu CSM Sighetu Marmației.

 

Maramureșenii, favoriți cerți ai acestui baraj, nu doar datorită lotului (cu mai mulți jucători aduși de la echipe de Liga a III-a: Andrei Şumlea, Gabriel Caba, Iulius Roşiianu, Cătălin Tutuţă şi Sandu Bococi), ci și al susținerii financiare (sălăjenii au aliniat o echipă fără principalii lor jucători: Flaviu Porumb, Bogdan Ciaca, Marius Cheţa şi Gabriel Buda – unii au părăsit lotul din cauza problemelor financiare, respectiv a neacordării primelor de joc promise de conducerea clubului).

 

Gazdele au lăsat intrare liberă sperând totuși că publicul îi va putea capacita de cei de la Rapid să obțină un rezultat care să le păstreze speranțele și pentru retur. În plus, conducerea Rapid Jibou a promis o primă de 3.000 lei/jucător în cazul promovării (în campionat, pentru victorie fotbaliștii sălăjeni primeau 150-200 lei). Antrenorul Cristian Bogdan a început partida cu următorul 11: Roșiianu – Catrina, Șumlea, Perța, Caba – Gubics, Bușică – Nemeș, Bococi, Tutuța – Raul Novoselenszki.

 

Sighetenii au deschis scorul în meciul arbitrat de o brigadă din Carei, cu Kovacs Szabolcs la centru, prin Sandu Bococi (23 de ani, jucător de naționalitate ucraineană, născut la Biserica Albă, format la FC Ardealul, transferat la Minaur Baia Mare, iar apoi la Gloria Bistrița). A fost scorul cu care s-a intrat la cabine.

 

În repriza a doua, sighetenii, care au dominat meciul, au mai înscris de două ori, prin Laur Nemeș și Cătălin Tutuță (ultimul din penalty). Meciul retur este programat sâmbăta viitoare, 25 iunie, de la ora 17.30, pe Stadionul Municipal din Sighetu Marmației.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here