SUSȚINERE – Delegație a liberalilor maramureșeni, în vizită de lucru la Bruxelles

0
70

ACTIVITATE – PNL MARAMUREȘ. La jumătatea lunii iunie 2022, o delegație a PNL Maramureș a fost la Bruxelles, la invitația europarlamentarului Dan Motreanu, unde a avut o serie de întâlniri și discuții cu reprezentanți ai Parlamentului European.

 

Suntem conștienți că multe din proiectele noastre se bazează pe fonduri europene, iar în acest context avem nevoie de susținere la nivelul instituțiilor europene pentru a realiza tot ce ne-am propus la Consiliul Județean, pentru a aduce dezvoltare și bunăstare în Maramureș, a precizat Ionel Bogdan, președintele PNL Maramureș.

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here