FOTBAL – Minaur Baia Mare a început pregătirea pentru Liga a II-a și a anunțat primul jucător cooptat în lot

0
1679

LIGA A II-A. Minaur Baia Mare a început pregătirea pentru viitorul sezon al Ligii a II-a, al cărui start se va da în 6 august 2022. Conducerea tehnică a echipei nou-promovate în al doilea eșalon valoric, neschimbată față de sezonul trecut – Vasile Miriuță (director sportiv), Ciprian Danciu (antrenor principal), Vlad Ungureanu (antrenor secund), Bota Alin (antrenor portari) – i-a avut la pregătire atât pe jucătorii păstrați în lot, cât și pe nou-venitul Florin Chițaș (23 de ani), mijlocaș stânga originar din Turț (jud. Satu Mare), care a activat în ultimul sezon la CA Oradea (Liga a III-a), dar și alți câțiva jucători de la echipa de tineret și câțiva aflați în probe.

 

Minaur Baia Mare va continua pregătirea în Baia Mare, până în 11 iulie (timp în care este programat și un meci de verificare cu nou-pormovata în prima ligă Universitatea Cluj), când se va deplasa pentru un cantonament de 10 zile în Ungaria.

 

Deocamdată, din lotul cu care Minaur va participa la sezonul de revenire în Liga a II-a fac parte: Raul Băilă, Emanuel Breban, David Simion, Marius Potcoavă, Denis Matei, Mihai Lazăr, Cătălin Jucan, Gabriel Oiță, Alin Văsălie, Andrei Zete, Andrei Ofrim, Raul Gherman, Marco Petran, Sergiu Ciocan, Mircea Donca, Viorel Chinde, Alex Marieș, Florin Chitaș, Ciprian Stanciu, Ricky Gneba, Mondragón Jhon și Raphael Stănescu (ultimii 3 lipsind, motivat, susține conducerea echipei, de la reunirea lotului).

 

* Foto: @CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here