LUCRĂRI – Platforma de îmbarcare/debarcare de pe Aeroportul Internațional Maramureș va fi refăcută de o firmă locală cu 1 milion de lei

0
1994

AEROPORT MARAMUREȘ. Firma locală Tăuții Iuga SRL din Tăuții Măgherăuș, controlată de familia Iuga (Radu Augustin Iuga și Daniela Carmen Iuga), a semnat la finalul lunii trecute un contract de 1 milion de lei (exact: 1.053.814,66 lei) cu Aeroportul Internațional Maramureș, contract care vizează amenajarea platformei de îmbarcare/debarcare.

 

Contractul prevede servicii de proiectare și execuție a terenului (în suprafață de 2.200 mp) – platforma va fi decopertată până la adâncimea de 70 de centimetri, urmând să se umple cu starturi de balast, piatră spartă împănată, beton asfaltic și strat de uzură. De asemenea, trebuie realizat un zid de sprijin cu înălțimea de 1 metru pe o lungime de 74 de metri liniari, precum și marcajele aferente.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here