LOGISTICĂ – Inaugurări în pandemie: holdingul olandez Raben și-a deschis un depozit în Baia Mare

0
1229

INFO. La începutul lunii aprilie, holdingul Raben Logistics, fondat în urmă cu 89 de ani în Olanda de J.W. Raben și controlat acum de Ewald Raben, și-a inaugurat, fără trâmbițe (din cauza restricțiilor pricinuite de pandemia de COVID-19), un nou depozit în Baia Mare. Raben cumulează mai multe funcțiuni logistice (firma manageriază/gestionează fluxul de mărfuri între punctul de origine/client și punctul de destinație/beneficiar).

 

Acesta este cel de-al șaselea depozit al subsidiarei Raben din România, prezent pe piața autohtonă din 2017, după cele deschise în București, Arad, Cluj-Napoca, Sibiu și Roman, și este localizat pe strada Arieșului, fiind manageriat de Marius Szabo.

 

Noul depozit din Baia Mare al transportatorului de mărfuri, care are o suprafață de 500 de metri pătrați, folosește ca spațiu de transbordare a mărfurilor (cross-docking) și deservește cu o flotă de 10 mașini județele Maramureș și Satu Mare, fiind interconectat cu depozitele din Cluj-Napoca și Sibiu.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here