LUCRĂRI – Lucrări ample de reabilitare în Bârsana a infrastructurii rutiere distruse de calamități

0
210
Se reabilitează infrastructura rutieră a comunei Bârsana

INFRASTRUCTURĂ. Pe Drumul Județean (DJ) 185, în zona Valea Muntelui – situată pe raza administrativă a comunei Bârsana -, se execută cele mai însemnate lucrări de reparații din ultimii ani. Primarul localității, Teodor Ștefanca, a precizat că lucrările se vor concretiza prin refacerea podețelor afectate de aluviunile declanșate de ploile torențiale și de furtunile din luna septembrie. De asemenea, se vor reabilita și 5 kilometri din respectivul drum județean.

 

 

„Urmează, sper că în viitorul apropiat, să intre în reabilitare, fiind inclus în strategia de dezvoltare a județului, și o porțiune de 8 kilometri de drum județean, este vorba de tronsonul care face legătura între Valea Izei și DN18”, a mai precizat primarul localității Bârsana.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here