LOBBY – Ionel Bogdan, despre colaborarea activă a Maramureșului cu landul german Sachsen-Anhalt

0
73

DEZVOLTARE ECONOMICĂ. După schimbul de experiență pe care administrația județeană a Maramureșului, condusă de Ionel Bogdan (PNL), l-a avut în acest an cu landul Sachsen-Anhalt (Germania), în cadrul căruia au fost generate viitoare colaborări economice, astăzi, 12 septembrie 2023, vizita de lucru a fost întoarsă, Maramureșul primind o delegație a reprezentanților landului Sachsen-Anhalt, formată din Ulrich Thomas, Lars Jörn Zimmer, Dietmar Krause, Andreas Schumann, René Barthel, Tobias Schmidt.

 

Am discutat cu delegația germană despre dezvoltarea unei colaborări active și solide între regiunile noastre, prin realizarea de parteneriate în domenii-cheie, ce vor sta la baza cooperării noastre. Am încredere că prin dezvoltarea unor cooperări cu regiuni de la nivel internațional, vom reuși să atragem cât mai mulți investitori în Maramureș, dar și turiști, iar astfel să dezvoltăm și potențialul  turistic al județului nostru, care merită să fie cunoscut în întreaga lume, a declarat președintele liberal al administrației județene, Ionel Bogdan.

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here