EXCLUSIV – Proiect de 9 milioane de lei pentru modernizarea și extinderea Hotelului Brădet din Borșa

0
2569

TURISM BORȘA – MARAMUREȘ. Firma Nord Timiș Construct, înregistrată în București și care are două puncte de lucru deschise în Borșa – firma îi aparține borșeanului Ionel Timiș (34 de ani) -, va investi circa 9 milioane de lei în extinderea și modernizarea Hotelului Brădet, localizat în zona turistică a Complexului, la baza pârtiei de schi, pe strada Fântâna nr. 23. În urma extinderii și modernizării, hotelul va avea regim de înălțime Demisol + Parter + 4 Etaje + Mansardă, urmând să adauge la funcțiunea hotelieră și pe cea de SPA.

 

Proiectul, realizat de Arhi-Proiect SRL, firmă de arhitectură din Sighetu Marmației deținută de arhitectul Vasile Mândruț, este avansat pe circuitul pre-execuțional și prevede la Demisol o generoasă zonă SPA, cu piscină, bazin de recuperare, salină, saună uscată și umedă, cramă și spații tehnice. Parterul a fost mobilat cu terase cu spații verzi, cafenea, bucătărie, restaurant (cu capacitatea de 90 de persoane), sală de conferințe, sală de training și diverse spații tehnice, iar la etaje și masardă sunt prevăzute 48 de camere și 4 apartamente.

 

Investiția, introdusă pe circuitul pre-execuțional și derulată pe un teren de aproximativ 4.000 mp, este prevăzută a se încheia în 12 luni de la demararea efectivă a construcției, iar la finalizare hotelul va fi extins cu o suprafață desfășurată construită de circa 4.300 mp. De asemenea, vor fi amenajate 48 de locuri de parcare, zone verzi, trotuare.

 

Nord Timiș Construct, specializată în lucrări de construcții a clădirilor, a raportat anul trecut o cifră de afaceri de aproape 4 milioane de lei și un profit net de 155.713 lei, realizat cu 7 angajați. Proprietarul firmei, Ionel Timiș, mai deține participațiuni la firma de extracție a pietrei ornamentale și a pietrei pentru construcții Blue Company SRL și la firma de construcții Nord Creativ General SRL din Borșa, ambele înregistrate în Borșa.

* Foto generică

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here