LIGA A IV-A – Patru echipe din Maramureș luptă pentru a reprezenta județul în barajul de promovare în Liga a III-a, disputat cu campioana Sălajului

0
944

LUPTA PENTRU PROMOVARE. S-a încheiat sezonul regular al Ligii a IV-a Maramureș. Conform regulamentului, în play-off-ul Ligii a IV-a din județul Maramureș, competiție care va decide reprezentanta județului la barajul de promovare în Liga a III-a, vor juca primele două clasate în cele două serii (Nord și Sud), respectiv CSM Sighetu Marmației (câștigătoarea Seriei Nord), CS Bradul Vișeu de Sus (locul 2 în Seria Nord), FC Lăpușul Târgu Lăpuș (câștigătoarea Seriei Sud) și CS FC Suciu de Sus (locul 2 în Seria Sud).

 

Cele 4 echipe vor juca semifinalele, împerecherea fiind făcută după sistemul locul 1 Seria Nord – locul 2 Seria Sud, locul 1 Seria Sud – locul 2 Seria Nord, așadar:

• Sâmbată, 28 mai, ora 17.00: CS FC Suciu de Sus – CSM Sighetu Marmației;

• Duminică, 29 mai, ora 17.00: CS Bradul Vișeu de Sus – FC Lăpușul Târgu Lăpuș.

 

Meciurile se dispută tur-retur, returul fiind programat la o săptămână de la meciul tur. Echipele care se califică în finală în urma dublei din semifinală vor juca un singur meci, cel mai probabil pe Stadionul Viorel Mateianu din Baia Mare, câștigătoarea fiind desemnată reprezentanta județului Maramureș la barajul de promovare în Liga a III-a.

 

Câștigătoarea trebuie decisă (și comunicată de AJF Maramureș la Departamentul Competiţii al FRF) până în 12 iunie 2022. Aceasta va juca în barajul de promovare în Liga a III-a cu  câștigătoarea Ligii a IV-a din județul Sălaj, în meci tur-retur.

 

Meciul tur al barajului de promovare în Liga a III-a se va disputa în 18 iunie 2022, de la ora 18.00 pe terenul formației din Sălaj, iar returul în 25 iunie 2022, de la ora 17.30, pe terenul echipei din Maramureș – încrucișările au fost decise de FRF în urma tragerii la sorți, care a ținut cont de principiul geografic (județele au fost împărțite în 7 regiuni a câte 6 județe). Echipa câștigătoare în dubla manșă se califică în Liga a III-a (în acest sezon vor promova în Liga a III-a 21 de echipe/campioane județene care se impun la baraj).

 

* Foto: @Lăpușul Târgu Lăpuș

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here