VICTORIE FĂRĂ EMOȚII – Minaur Baia Mare a învins Buzăul și a urcat în “careul de ași”: locul 4 în Liga națională

0
261

HANDBAL – LIGA NAȚIONALĂ. Sâmbătă, 20 noiembrie 2021, în Sala Sporturilor Lascăr Pană din Baia Mare, în meci contând pentru etapa a 11-a a Ligii naționale de handbal masculin, Minaur Baia Mare a învins, cu 28-23 (13-11), HC Buzău 2012 și a urcat pe locul 4 în clasament.

 

Meciul a fost unul echilibrat, băimărenii reușind să se distanțeze chiar pe finalul primei reprize, pe care a încheiat-o cu un avanataj de două goluri, Vujic și Kotrc marcând ultimele goluri ale primei părți: 13-11. În repriza a doua Minaur reușește să se desprindă la 4 goluri, apoi, din minutul 54 pune 5 goluri între ea și adversar (25-20) și scrie soarta unei partide pe care a controlat-o în momentele esențiale.

 

Pentru Minaur au înscris: Vujic (7 goluri – a avut un procentaj de 100%!), Buzle (5 goluri), Vujovic (4 goluri), Căbuț și Kotrc (câte 3 goluri), Teca (2 goluri), Bera, Dobra, Huta și Buguleț (câte 1 gol). De la oaspeți s-au remarcat Monteiro De Barros și Vojvodic (câte 6 goluri) și Dumitrana (4 goluri).

 

În urma victoriei, Minaur Baia Mare a urcat pe locul 4 în clasamentul ligii naționale (fapt important, pentru că, grație rezultatelor echipelor românești în ultimele 3 sezoane în cupele europene, din 2022 campioana României va evolua direct în grupele Champions League, iar echipele de pe locurile 2-4 vor evolua în EHF Europa League, a doua competiție valorică în handbalul european la nivel de cluburi). În etapa următoare, Minaur Baia Mare joacă în deplasare, cu Potaissa Turda.

 

* Foto generică: @Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here