LA NAȚIONALĂ – Patru jucători ai campioanei Știința Baia Mare, convocați la naționala României pentru meciul cu Chile

0
306
Vlad Bocăneț, Mihai Lămboiu, Florian Roşu și Ştefan Iancu

RUGBY. Staff-ul tehnic al naţionalei de rugby a României, condus de englezul Andy Robinson (antrenor principal), a anunțat lotul de 33 de jucători (18 din pachetul de înaintare și 15 jucători de treisferturi) pentru primul meci test World Rugby de luna viitoare, cu Chile, programat pe 5 noiembrie.

 

În lot au fost convocați și patru jucători ai campioanei en-titre CSM Știința Baia Mare (doi în pachetul de înaintare și doi la treisferturi), respectiv jucătorii de linia a II-a Florian Roşu și Ştefan Iancu, mijlocaşul la grămadă Vlăduţ Bocăneţ și aripa Mihai Lămboiu.

 

Naţionala României va juca pe Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf trei meciuri-test: cu Chile  (5 noiembrie), cu Uruguay (12 noiembrie) şi cu Samoa (19 noiembrie). La Cupa Mondială din 2023, România va evolua într-o grupă cu Africa de Sud (campioana mondială en-titre), Irlanda, Scoţia şi Tonga.

 

* Foto colaj 2mnews: @CSM Știința Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here