LA NAȚIONALĂ – Nadia Coreniuc de la Fotbal Feminin Baia Mare, convocată în premieră la naționala României U15

1
93

CONVOCARE. Tânăra jucătoare Nadia Coreniuc (foto mic dreapta și foto mare în medalion sus – 14 ani, Fotbal Feminin Baia Mare) a fost convocată în premieră la naționala României U15. Coreniuc, originară din Sighetu Marmației și care joacă pe postul mijlocaș în echipa băimăreană, este a treia jucătoare a Fotbal Feminin Baia Mare convocată la naționalele de juniori ale României, după ce anul trecut Anamaria Samok a fost convocată la România U17, iar Andreea Cândea la România U15.

 

În perioada 8-11 februarie, Coreniuc, remarcată de staff-ul naționalei U15 (condus de antrenorul Ionuț Florea), a fost convocată la Centrul Național de Fotbal de la Buftea, unde a avut loc acțiunea de selecție a naționalei României U15, a precizat președintele clubului băimărean, Daniel Pop.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Felicitări clubului de fotbal feminin din Baia Mare pentru performanțele remarcabile obținute la nivel de junioare. Uite că se pot obține rezultate si in fotbalul feminin, mai ales cu bani puțini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here