INVESTIȚIE – Contract de 22,5 de milioane de lei în Maramureș: rețea de gaz de 32 kilometri, peste 1.300 de branșamente individuale și contorizare cu teletransmisie

0
2485

REȚEA DE GAZ – COROIENI (MARAMUREȘ). Autoritatea publică locală din comuna maramureșeană Coroieni, controlată de edilul Gavril Ropan (PNL), a introdus în licitație un contract de 22,5 milioane de lei (exact: 22.516.651,32 lei, sumă care include TVA), care vizează proiectare și execuție pentru înființarea rețelei inteligente de distribuție gaze naturale. Lucrările trebuie finalizate în 2 ani (sunt prevăzute 3 luni pentru proiectare și obținerea avizelor și 21 de luni pentru execuția propriu-zisă a lucrărilor, de la data emiterii ordinului de începere).

 

Contractul prevede o rețea distribuție gaze naturale cu o lungime de 31.851 metri,  1.335 de branșamente în satele Coroieni, Drăghia, Baba, Dealu Mare și Vălenii Lăpușului și sistem de contorizare inteligentă cu teletransmisie. Cea mai mare parte a investiției este finanțată din fonduri nerambursabile, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

 

Sistemul de alimentare cu gaze naturale va fi compus din conducta de distribuție și branșamente cu posturi de reglare masurare la fiecare utilizator. Ofertele sunt așteptate până la 19 februarie 2024 și contractul va fi atribuit pe un criteriu unic: Prețul cel mai mic.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here