INEDIT – Turneu de handbal pe zăpadă, în februarie 2021, în Maramureș

0
354

SNOW HANDBALL. În stațiunea montană Șuior din Maramureș, în 13 februarie 2021 debutează turneul de handbal pe zăpadă Snow Handball Challenge.

 

Handbalul pe zăpadă a fost inventat în anul 2013, în Argentina, la Ushuaia / Tierra del Fuego (“La capătul Lumii”, cum prezentau organizatorii), și se joacă în baza unui amestec al regulamentelor de handbal indoor și beach handbal (hadbal pe nisip/plajă). În România, snow handball se joacă din februarie 2017, lună în care au avut loc și în Maramureș primele demonstrații, pe pârtia SuperSki din Cavnic.

 

Primul turneu de snow handball organizat în Maramureș se adresează atât amatorilor, cât și profesioniștilor și se va disputa atât la feminin, cât și la masculin. Conform regulamentului competiției, o echipă poate fi compusă din 6-8 jucători și trebuie să plătească o taxă de înscriere de 180-240 de lei (respectiv, 30 de lei/jucător).

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here