ÎNCEPE – Cei 6 campioni care vor reprezenta Maramureșul la Cupa Mondială la rugby au ajuns în Franța cu lotul României

0
213

CUPA MONDIALĂ 2023. Campioana națională la rugby, Știința Baia Mare, a publicat prima fotografie cu contingentul băimărean prezent la Cupa Mondială, ajuns cu lotul României în Franța, acolo unde în perioada 8 septembrie – 28 octombrie se desfășoară cea mai importantă competiție inter-țări din rugbyul mondial.

 

În imagine: Florian Roșu (linia a doua / linia a treia), Robert Irimescu (taloner), Eugen Apjok (antrenor principal al României), Jason Tomane (centru), Taliauli Sikuea (aripă) și Ștefan Iancu (linia a doua).

 

România (locul 19 mondial) este în Grupa B cu alte 4 naționale, toate clasate mai bine în clasamantul mondial: Irlanda (locul 1 mondial), Africa de Sud (locul 4 mondial), Scoția (locul 5 mondial), Tonga (locul 15 mondial). Stejarii debutează sâmbătă, 9 septembrie, la Bordeaux, împotriva liderului mondial, Irlanda. Meciul începe la ora 16.30 și este transmis live de Digi Sport 1.

 

Celelalte 3 meciuri din grupă sunt programate la 17 septembrie (la Bordeaux, cu Africa de Sud), 30 septembrie (la Lille, cu Scoția) și 8 octombrie (la Lille, cu Tonga).

 

* Foto: Știința Baia Mare

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here