HANDBAL – Fetele de la Extrem Baia Mare au câștigat cu 36-31 partida cu Crișul Chișineu-Criș și au urcat pe locul 5 în clasament

0
127
CS Extrem Baia Mare - ACS Crișul Chișineu-Criș (fază de joc din meciul tur, de la Baia Mare)

VICTORIE DE MĂRȚIȘOR. Băimărencele de la CS Extrem Baia Mare au învins astăzi, în deplasare, pe ACS Crișul Chișineu-Criș, într-o partidă contând pentru etapa a 18-a a Diviziei A, seria B, la handbal feminin.

 

Desfășurată în Sala Polivalentă Arad, cu începere de la ora 16, partida a fost arbitrată de cuplul severinean A. Ciati, D. Lupu și s-a încheiat cu scorul de 36-31 (15-16) în favoarea fetelor noastre, care, prin această victorie, au urcat – temporar – până pe locul 5 în clasament. În tur, fetele antrenate de Adrian Popovici se impuseseră într-o manieră și mai clară, cu 46-26 (25-12).

 

În etapa viitoare, CS Extrem așteaptă vizita celor de la CS Mioveni. CS Minaur nu a avut adversar în această etapă, ea va reintra în competiție în etapa a 19-a.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ