HANDBAL – Fetele de la Extrem Baia Mare au câștigat cu 36-31 partida cu Crișul Chișineu-Criș și au urcat pe locul 5 în clasament

0
221
CS Extrem Baia Mare - ACS Crișul Chișineu-Criș (fază de joc din meciul tur, de la Baia Mare)

VICTORIE DE MĂRȚIȘOR. Băimărencele de la CS Extrem Baia Mare au învins astăzi, în deplasare, pe ACS Crișul Chișineu-Criș, într-o partidă contând pentru etapa a 18-a a Diviziei A, seria B, la handbal feminin.

 

Desfășurată în Sala Polivalentă Arad, cu începere de la ora 16, partida a fost arbitrată de cuplul severinean A. Ciati, D. Lupu și s-a încheiat cu scorul de 36-31 (15-16) în favoarea fetelor noastre, care, prin această victorie, au urcat – temporar – până pe locul 5 în clasament. În tur, fetele antrenate de Adrian Popovici se impuseseră într-o manieră și mai clară, cu 46-26 (25-12).

 

În etapa viitoare, CS Extrem așteaptă vizita celor de la CS Mioveni. CS Minaur nu a avut adversar în această etapă, ea va reintra în competiție în etapa a 19-a.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here