NUMIRE – A fost numit un nou manager interimar la Spitalul de Psihiatrie din Cavnic

0
1565
Spitalul de Psihiatrie Cavnic

INTERIMAT. După ce Cristian Anghel, fostul primar al municipiului Baia Mare, acum consilier judeţean, a renunţat la funcţia de manager interimar al Spitalului de Psihiatrie din Cavnic, instituţie aflată în subordinea administrativă a Consiliului Local Cavnic, primarul Vladimir Petruţ a numit un nou manager interimar.

 

Vă anunţăm în premieră că acesta este Paula Clara Leş, consilier juridic în cadrul unităţii spitaliceşti. Conform legii, Leş poate ocupa funcţia timp de 6 luni sau până la comunicarea rezultatului concursului care se va organiza pentru funcţia de manager. Fostul manager al spitalului este medicul Valeriu Radu Cioc.

 

Motivele pentru care Cristian Anghel a renunţat la funcţia de conducere a Spitalului de Psihiatrie din Cavnic constă în starea de incompatibilitate între aceasta şi demnitatea de consilier judeţean.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here