NUMIRE – A fost numit un nou manager interimar la Spitalul de Psihiatrie din Cavnic

0
1139
Spitalul de Psihiatrie Cavnic

INTERIMAT. După ce Cristian Anghel, fostul primar al municipiului Baia Mare, acum consilier judeţean, a renunţat la funcţia de manager interimar al Spitalului de Psihiatrie din Cavnic, instituţie aflată în subordinea administrativă a Consiliului Local Cavnic, primarul Vladimir Petruţ a numit un nou manager interimar.

 

Vă anunţăm în premieră că acesta este Paula Clara Leş, consilier juridic în cadrul unităţii spitaliceşti. Conform legii, Leş poate ocupa funcţia timp de 6 luni sau până la comunicarea rezultatului concursului care se va organiza pentru funcţia de manager. Fostul manager al spitalului este medicul Valeriu Radu Cioc.

 

Motivele pentru care Cristian Anghel a renunţat la funcţia de conducere a Spitalului de Psihiatrie din Cavnic constă în starea de incompatibilitate între aceasta şi demnitatea de consilier judeţean.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ