FOTBAL – Singura echipă din Maramureș calificată în faza I a Cupei României joacă pe teren propriu

0
420

CUPA ROMÂNIEI. Progresul Șomcuta Mare, singura echipă din județul Maramureș calificată în faza I națională a Cupei României, joacă miercuri, 31 iulie, de la ora 17.30, pe teren propriu, cu echipa clujeană de Liga a III-a FC Unirea Dej – echipa maramureșeană, câștigătoare a fazei județene, activează în Liga a IV-a, seria Sud.

 

Pentru a ajunge în această fază a competiției, Progresul Șomcuta Mare a câștigat cinci meciuri: cu AS Carmen Satulung (7-1, acasă), CS Fărcașa (11-0, acasă), FC Suciu de Sus (5-2, în deplasare), Bradu Vișeu de Sus (5-2, acasă) și Viitorul Ulmeni (3-1, pe teren neutru, în Baia Mare).

 

Conform organizatorului competiției, Federația Română de Fotbal, în faza I națională evoluează cele 42 de echipe câștigătoare ale fazelor județene ale Cupei și 34 de echipe care au jucat în precedenta ediție a Ligii a III-a.

 

Meciurile se joacă într-o singură manșă, echipa maramureșeană urmând să joace pe teren propriu. În caz de egalitate după 90 de minute, se vor disputa prelungiri, iar dacă egalitatea persistă, învingătoarea se decide după lovituri de la 11 metri.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here